Országos Foltvarró Fesztivál-Pályázati felhívás-“30 év 30 csoprotmunka”

RETRÓ

A céh alapító tagjainak munkáit is szeretnénk kiállítani Szekszárdon. Ezért felhívással, kéréssel fordulunk hozzájuk:

ha van olyan munkájuk, és miért ne lenne, amelyet a céh alakulásának környékén varrtak, esetleg az első quiltjük, kérjük, hogy azzal a munkával együtt, amit mostanában alkottak, vagy az utóbbi években, és valamiért a szívük csücske, küldjék el, hogy a fesztivál résztvevői láthassák, milyen utat járt be a foltvarrásban 30 év alatt az alkotójuk.

2019. július 10-ig kérjük jelezzék részvételi szándékukat Acélosné Solymár Magdolnának az acelos@t-online.hu e-mail címre.

30 ÉV – 30 CSOPORTMUNKA

Szeretnénk az évforduló alkalmából emlékkönyvet kiadni, melyben a csoportok legszebb alkotásait mutatjuk be.

Ehhez kérjük a csoportokat, varrjanak téma megkötés nélkül egységesen 100 x 150 centi nagyságú, álló téglalap formátumú munkákat, melyek feleljenek meg azoknak a formai és technikai kritériumoknak, melyeket a „Született 1989-ben” című pályázati felhívásban leírtunk.

Az emlékkönyvben az egyik oldalon a csoport képe, a másik oldalon a pályamunka látható.
Nevezési díj 5000 Ft, melyet a Szekszárdkörnyéki Foltvarró Egyesület 71900058-10038659-00000000 számú számlájára kell befizetni 2019. júl. 10-ig.

Június 10-ig kérjük a jelentkezési lapokat is Acélosné Solymár Magdolna acelos@t-online.hu e-mail címére.

A nevezési díj fejében a csoport egy példányt kap az emlékkönyvből, és munkáját az ország egyik legszebb galériájában, a szekszárdi Művészetek Házában állítjuk ki.

Az összes szekszárdi kiállításra vonatkozó jelentkezési – nevezési lapot időben közzétesszük a Hírfoltokban és a céh honlapján.

Pályázati adatlap 30 év 30_csoportmunka.