E-Hírfoltok – A céh elektronikus hírlevele

Már a megválasztásunk idején is úgy gondoltuk, hogy néhány fontos célunkat – csak a céhtagok számára elérhető  tartalom, naprakész tájékoztatás a hazai és külföldi eseményekről, figyelemfelkeltés – csak akkor tudjuk elérni, ha a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az informatika áldásait, például az elekrtonikus hírlevelet. Ezt az elképzelésünket megvalósítottuk, 2015 augusztus elejétől rendszeresen emailben küldünk a céhtagoknak híreket és egyéb meglepetés küldeményeket.

Az email címek összegyűjtéséhez a Mailchimp nevű magyarul is „beszélő” rendszert használjuk.   A feliratkozás két lépésből áll:

1. Erre a linkre kattintva megjelenő  űrlapot értelemszerűen töltsd ki, majd nyomd meg a lap alján lévő Feliratkozás gombot.

2. Egy‐két perc múlva az  űrlapba beírt e‐mail címre kapsz egy üzenetet a Magyar Foltvarró Céhtől, és az ott szereplő  linkre kattintva meg kell erősíteni a feliratkozást. Ez a lépés garantálja, hogy helyes az e‐mail cím.

Az összegyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük: az adatokat és az e‐mail címeket semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik személynek, és nem fogunk kereskedelmi jellegű  ajánlatokat küldeni.

Az E‐Hírfoltokat minden céhtagnak – és csak céhtagnak ‐ egyidőben és egyszer küldjük ki.